perjantai 12. tammikuuta 2018

Paljastan 2018 vuoden juttuja!

Moi kaikille! Tuntuu jotenkin jännälle elää jo vuotta 2018 ja nyt musta tuntuu, että olen sanonut sen jo miljoona kertaa yhteensä näissä kaikissa tämän vuoden postauksissa. Se vaan on totta ja todella siistiä! Tänä vuonna mulla alkaa viimeinen luokka peruskoulua, joka tuntuu tosi erikoiselle. Uskon tekevän siitä erikseen postausta, jossa kertoisin mun fiiliksiä aloittaa viimeinen vuosiluokka. Tää nyt kuulosti jotenkin kovin tylsälle, mutta teen siitä mahdollisimman mielenkiintoisen sitten! :)

Halusin tässä postauksessa tulla kertomaan, että mitä tulette tän vuoden puolella näkemään täällä blogissa. Kaikkea en toki voi sanoa, koska joskus saattaa tulla extempore postauksia, mutta tässä vain niitä mitä olen suunnitellut.

Kesän ja kevään aikana tulee toivottavasti myös ulkoa otettuja asukuvia ja tottakai kesällä varsinkin enemmän kesään liittyviä asuyhdistelmiä! Myös lisää matkustelupostauksia on luvassa, jos me nyt matkustettaisiin kesän aikana muualle kun Kalajoelle. :D

Mun nuoruuteen liittyvä postaus on myös tulossa, en ole sitä unohtanut!



Tässä jossakin lähiaikoina on tulossa myös eläinpostausta, joka liittyy enimmäkseen nyt kissoihin. Myös viimevuoden Jyväskylään liittyviä postauksia on tulossa. Mun piti tuo Jyväskylään liittyvä postaus julkaista jo viimevuonna, mutta en ole ottanut tarvittavia kuvia siihen, joten se on ollut luonnoksena kokoajan. Pitää ne kuvat siihen ottaa ja julkaista, jos sitä on enää järkeä julkaista.

Elämä Lapselle 2018 on tulossa tottakai sitten syksyllä, jos se vaan tänäkin vuonna järjestetään ja täältä meiltä sinne kyydit järjestettäisiin!

Lisää meikkipostauksia on tulossa myös, kokeilen uusia sävy-yhdistelmiä ja yhdistän ne joihinkin asuihin myös.



Joulun ajasta tulee mun mielestä kaikista paras! En ole joulukalenteria pitämässä, mutta yritän koko joulukuun pitää kokonaan joulupainotteisena, ja jos se ei onnistu, niin kirjoitan sitten niitä perus arkipostauksia, mutta koska viimevuonna ei tullut kuin muutama jouluun liittyvä postaus, niin tän vuoden joulukuusta tulee entistäkin jouluisampi tässä blogissa! :)



Tässä taisi ollakin tää postaus nyt. Tuntuu, että oon suurimman osan unohtanut kokonaan tästä postauksesta, mutta tää nyt oli muutenkin tällainen suunnittelu tästä vuodesta. Uskon, että jokainen toteutuu, mutta tässä ei ollut ihan kaikki mitä tämä vuosi tulee pitämään sisällään!

2 kommenttia:

  1. Kivan kuuloisia postauksia sulta tulossa tänä vuonna :) Kaikkein eniten kiinnostuin tuosta sun nuoruuteen liittyvästä postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se onkin se postaus, jota sä ainakin jo aikasemmin halusit, kun sitä kysyin! Kiitos. :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3