Kuka olen?

Moi just sulle, joka tällä hetkellä luet tätä tekstiä tässä. :) Ihan aluksi haluan kiittää sua siitä, että oot ylipäänsä klikannut mun blogiin, ja tälle sivulle. :)

Haluaisit ilmeisesti tietää musta vähän enemmän, muuta kun sen, että mulla on blondit/rukseet hiukset, ja oon tyttö. Mä oon tosiaan Jaana ja olen 14-vuotias peruskoulua käyvä teini Keski-Suomesta.

Mä omistan 2 kania, joista kirjoittelin blogia tätä ennen. Lopetin sen, koska en keksinyt aihetta mistä postailla. Se on kuitenkin vielä olemassa, ja sieltä saa mennä lukemaan sen aikaisia postauksia, jos vain suinkin haluaa! Tästä kun painat, niin sä eksyt sille sivulle.

Oon tosi eläinrakas ihminen, ja mulle on elämässä tärkeää se, että kaikki maailman eläimet saisivat elää elämänsä onnellisena loppuun asti, ja oon aika paljon teurastamista/eläintä ruoaksi käyttämistä vastaan, mutta ite kyllä käytän lihatuotteita (olen ollut joskus kasvissyöjä!). Ennen kaneja omistin kissan, jonka kuoltua mä masennuin.

Oon harrastanut aikasemmin ratsastusta, mutta satunnaisesti mua pelotti sielä sen hevosen selässä se, että entäjos tipahdan, koska en kovin aktiivisesti niillä tunneilla käynyt, vaikka laskenkin, että harrastin ratsastusta noin 2-3-vuotta. Se on kyllä tosi huippua, mutta sekin maksaa ja enää ei niinkään ole innostusta kyseiseen harrastukseen.
Tää kuva on mun InstagramistaOon värjännyt mun hiuksia niin monta kertaa, että en pysy edes itekään perässä. Oon 2017-vuoden aikana värjännyt kolme kertaa (joka kk uudelleen) mustalla, ja syksyllä aloin vaalentamaan, ja kolmessa kuukaudessa vaalensin mun hiukset mustasta melkein täysin blondiin. Hiukset on kärsineet, tiedän. Siispä voittekin arvata, että hiukset ja ainakin niiden värjääminen on mulle aika tärkeetä, tai ei se värjääminen oo niin tärkeä, mutta se on jotenkin rentouttavaa, ja siitä saa hyvän fiiliksen.Siitä lähtien, kun aloin mun hiuksiin laittamaan värejä, oon alkanut haaveilemaan räikeen pinkistä tukasta, mutta jälkeenpäin oon alkanut miettimään pastellin pinkkiä tai lilapinkkiä tukkaa. Koska mun iskä ei suostu siihen, että värjään semmoset hiukset, niin toteutan mun haaveen 2019 syksyllä kun ehkä (jos kaikki menee suunnitelmien mukaan) muutan pois vanhempien luota opiskelujen perässä.

Mä lähen opiskelemaan Helsinkiin. En vielä tiedä haenko musalukioon vai kampaamokouluun, mutta mä haluan olla ammatiltani kampaaja tai laulaja. Sannia ja Evelinaa pidän mun esikuvana, ne osaa tehdä niin hyvää musiikkia, ja ne loistaa lavalla jokaisella keikallaan! :3 Oon myös tosi ylpee kaikista pienistä artisteista, jotka kokoajan nousee kuuluisammaksi ja isommaksi nimeksi. Niiden työ on ihan tosi huippua!

Kuuntelen toki myös suomipopin lisäksi aika sekalaisesti kaikkea, mutta mulle erityisen tärkeitä musiikin tyylilajeja on metalli ja rock. Rockista kylläkin vaan Jrock, eli Japanese rock, eli Japanilainen rokki. Kaikille nyt varmaan selväksi tuli. :DD

Jos jäi joku vielä mietityttämään, niin tuu ihmeessä kysymään. Kysy joko sähköpostilla, tai jossakin kommenteissa. Voit vaikka etsiä mut mun sosiaalisista medioista, kuten Instagramista, ja löydät mut sieltä nimimerkillä @jabuuuw ja Snapchatista löydät mut nimimerkillä @jabuzino 

Kiitos ja kumarrus ❤️️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3