tiistai 9. tammikuuta 2018

Mitä olenkaan kuunnellut marras- ja joulukuun aikana?

Moi!  Tämmöinen postaus on ollut mulla aika kauan jo mielessä ja halusin tämän tehdä sen takia että musiikkimaku kertoo oikeasti aika paljon ihmisestä. Vaikka tosin, jos ihminen kuuntelee death metallia joka päivä taukoamatta, eikä missään vaiheessa vaihtaisi sitä mihinkään suomipoppiin tms, joka vaikuttaisi yhtään rauhallisemmalta, kuin se death metal, niin se ei tarkoita, että se on sellainen miksikä sitä ensimmäisenä ajattelisi. Pukeutuu mustaan, meikkaa tummasti, omistaa rastatukan, värjää hiuksiaan mustalla tai shokkiväreillä, syö lihaa, on ehkä masentunut ja viiltelee. Ei se tarkoita sen olevan sellainen, vaikka jotkut voi myös olla.

Kumminkin, mä olen musiikkimaultani aika kaikkiruokainen, mutta en oikein tykkää iskelmä-musiikista. Kyllä sitä nyt joskus kaveriporukassa kuulee ja iskän luona, mutta en sitä vapaaehtoisesti alkaisi luukuttamaan.

Musta voisi ajatella, että olisin kuunnellut koko joulukuun pelkkiä joulukappaleita. Asia on taas ihan eri. En ymmärrä, että miksi en joulukuussa kuuntele joulumusiikkia, mutta ennen joulua (eli marraskuussa tai aikaisemmin) kuuntelen joulumusiikkia ehkä liikaakin. Sellaisia oli marraskuussa mun muutamat aamut, kun meikkasin. Ja tähän väliin vielä, että mulla on sovellus, joka ottaa ylös kaikki mun kuuntelemat artistit, albumit ja kappaleet, joten en suinkaan ole näitä alkanut vaivalla miettimään!

Marraskuussa mun eniten kuunneltu artisti oli Evelina ylivoimaisesti 280 kertaa kuunneltuna. Seuraavana olisi ollut Sanni jota kuuntelin vain 82 kertaa.



Kuunnelluin albumi olisi Evelina - 24K  38 kuuntelukerralla, mutta jos siihen lasketaan myös ne yksittäiset biisit, jotka menee Spotifyssa aina sellaisiin albumeihin, niin se olisi Evelina - Katri Helena 220 kerralla! Kuuntelin kyseistä biisiä liioittelematta sen kahden _päivän_ aikana ton 220 kertaa, mutta se meni siinä kuukaudessa ensimmäiseksi!



Sitten olisi viimeisen aika marraskuulta, eli eniten kuunneltu biisi.. Voitte varmaan arvata mikä se on? No tottakai se on se Evelina - Katri Helena voin vain suositella sitä biisiä, se on ihan paras! Kuuntelin sitä kotona ilmeisesti vähän liikaa, koska äitillä meni hermo jo kyseiseen biisiin. Nyt en kyllä ole sitä pahemmin enää kuunnellut, mutta se on edelleen hitti! Toisena olisi tullut Aleksanteri Hakaniemi - Kynttilät jota kuuntelin vain 34 kertaa. Kerron näitä toiseksi tulleita aina välillä vaan sen takia, että saatte vähän vertausta, että kuinka paljon kuuntelisin yhtä albumia, artistia tai biisiä normaalisti. Tuo Katri Helena julkaistiinkin vasta silloin marraskuussa, jonka takia siitä tuli se hitti. Marraskuussa siis Evelina näytti olevan eniten kuunneltu.



Joulukuussa mulla meni tää musiikkimaku ihan ylösalaisin, koska genre vaihtui ihan kokonaan, vaikka kuitenkin kuuntelen kaikkea vielä, mutta joulukuussa kuuntelin vain tätä yhtä bändiä ihan kamalasti. Tämä johtuu oikeastaan siitä, että kyseinen bändi oli 5.12. keikalla Helsingissä ja voitin liput sinne Kiian kanssa, mutta arvatkaa vain sainko kyytiä Helsinkiin asti järjestettyä, no en tietenkään! Olin sitten Spotifyn kautta heidän keikallaan.. Sain jopa yksityiskeikan, joka kesti paljon kauemmin, kun siellä paikalla olleiden keikka! (joku jos nyt ei älynnyt, niin kuuntelin seuraavat 2 päivää taukoamatta heidän musiikkiaan Spotifysta.)

Joulukuussa eniten kuuntelin siis One Ok Rock'ia (en ole varma miten tuo pitäisi kirjoittaa tuollai jännästi)



Eniten kuunneltu albumi oli One Ok Rock - Ambitions, josta tällä hetkellä tulee tosi paljon muistoja, koska sitä kuuntelin oikeasti ihan liikaa silloin! :)



Ja joulukuussa sitten kuuntelin yksittäisistä biiseistä kaikista eniten Mikael Gabriel - Pimeyteen se on yksi sellaisista biiseistä, jota kuuntelen surullisimpina aikoina.




Tän tyylistä musiikkia kuuntelin siis marraskuun ja joulukuun ajan. Haluatteko lisää tän tyylisiä postauksia? Musta tuntuu siltä, että näistä tulee jotenkin liian pitkiä, tai ainakin tästä tuli. Jos kuitenkin haluaisitte tällasia lisää, niin voin tehdä ja myös koettaa lyhentää niitä.

P.s. Tuossa sivussa oleva äänestys päättyikin, ja olette eniten äänestäneet, että voisin tehdä pidennysten värjäyksestä erikseen postausta. Mietin joskus, kun tuohon "videona se olisi parempi" -kohtaan tuli myös ääni, niin että jos se olisi saanut ääniä enemmän, niin olisin voinutkin toteuttaa sen videona. Kyseyitä on tulossa myös enemmänkin, koska en aina ole varma mitä tekisin, vai teenkö ollenkaan! Kiitos kaikille äänien antajille! :)

4 kommenttia:

  1. Täällä toinen joka on popittanut eveliinaa ihan huolella viime aikoina ! :D tornado ja kylmii väreitä on mun lempparit 8)

    <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa! Tornado ja Kylmii väreitä on kyllä yksiä parhaimpia kappaleita Eveltä! :)

      Poista
  2. Evelina on kyllä tosi upea artisti ja ihailen häntä tosi paljon ♥ Arvostus vaan nousi, kun viime kesänä pääsin vihdoin ja viimein näkemään hänet myös livenä festareilla. Tää oli tosi kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, minäkin haluan nähdä Evelinan livenä! Se on ihan huippu artisti! <3 Kiitos. :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3