tiistai 31. lokakuuta 2017

Rahan tuhlausta

Perjantain postauksessa mainitsin, että teen ostosten esittelystä erikseen postauksen. Täytyy sanoa, etten ostanut hirveästi sieltä, mutta rahaa silti meni. Ilmeisesti ollut sen verran kalliita tuotteita tai jotain. :D Noniin kuitenkin, tässä tää nyt on.


Käytiin tosiaan Bik Bokissa. Mä ostin viimeks korvakoruja varmaan viidennen luokan luokkaretkellä, kun mentiin Helsinkiin, ja en edes muista mistä ne ostin, mutta kuitenkin oon tässä kauan halunnu lisää kivoja korvakoruja, ja mielellään just tämmösiä nappeja, eikä roikkuvia. Otin siitä sitten ensimmäiset, jotka oli edes vähän kivan näköset ja ostin ne. Näiden hinnaksi tuli 8€. Muuta en sitten sieltä ostanutkaan, mutta kiva kauppa on, täytyy se sanoa. :3


Glitteristä meinasin myös ostaa korvakoruja, ja siis siellä oli ihan hirveästi just mun tyylisiä korvakoruja, eli yksisarvisia, pinkkiä, pastellista ja kaikkea! Jos ne kaikki olisin ostanut, niin ne olis maksanu varmaan ainakin 30€ yhteensä. Päädyin sitten kuitenkin näihin kahteen pinkkiin Choker-kaulakoruun. Tein hyvän päätöksen, ja mun kaveri myös auttoi siinä. Näiden hinnaksi tuli 10€ ja ne korvakorut, mitkä ensiksi meinasin ostaa olisi myös maksanu 10€, mutta ostan ne joskus myöhemmin jos pääsen jonnekin. :)

Me käytiin myös H&M, Seppälässä ja monessa muussa kaupassa, mutta niistä ei tarttunut mukaan mitään. H&M olis ollu sellanen ihana huppari, joka olis maksanu 35€, mutta mulla ei olis jääny rahaa enää, ja en olis saanu junalippua takasin. Myös Cubuksella oli tosi kivoja huppareita, ne olis ollu 25€, mutta en niitäkään ostanut.

Ostin New Yorkerista siniset/violetit pillifarkut ihan siis pastelliset, ei kirkkaat. Sit kans sellasen paidan, jossa on yksisarvinen. Tässä kuva niistä:


Farkut ei tossa nyt näy, mutta ne näkyy myöemmissä postauksissa. :)

6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, etenkin nuo korvakorut! ♥

    VastaaPoista
  2. Mäkin ihastuin noihin korviksiin! Ja toi kaulakoru on kans upee *_*

    http://www.tuulimaria.fi

    VastaaPoista
  3. Kivoja juttuja :)! Toi alimman kuvan paita on tosi magee ^^!

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkään tosta paidasta tosi paljon! :3

      Poista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3