tiistai 24. lokakuuta 2017

Lunta!

Moi kaikki!


Ekat lumisateet tänä talvena taisi tulla jo viikonloppuna, mutta en sillon niistä jaksanut mitään erityistä postausta alkaa tekemään. Eilen minä ja äiti mentiin kuitenkin ulos kuvailemaan, koska ajattelin lumisateen näkyvän paremmin kuvissa, ja että saataisiin kivoja asukuvia aikaiseksi, mutta ei se lumisade sittenkään näkynyt niissä. Eikä nuo kuvat nyt mitään virallisia asukuviakaan ole, koska ei tuolla ulkona tarennut olla ilman takkia, eli en voinut ikuistaa ihanaa asuani, mutta joskus sekin tapahtuu.

Me löydettiin äitin kanssa rappukäytävästä nahkasohva, joka on kyllä aika kauankin ollut tuolla, mutta vasta nyt ajattelin sen olevan aika hyvä kuvauspaikka. Toivottavasti se vielä kauan köllii tuolla, en tiedä kenen se on, ja se on tosiaan niin kauan siellä ollut, että eipä se ainakaan kauhea katastrofi voi olla jos olen siihen istunut ja ottanut asukuvia.




Sit on kans pari hassua puhelimella otettua


Mun mielestä noi kameran kuvat voittaa puhelimella otetut, vaikka tossa puhelimessa onkin mukamas parempi laatu kun kamerassa. Ehkä tuun seuraavatkin kuvat ottamaan kameralla, enkä puhelimella. Noh, sen näkee sitten joskus.


Ton enenpää lunta ei oo vielä minnekään jäänyt. Toivottavasti se pian kuitenkin tulee jäädäkseen, ja että saadaan valkoinen joulu (vaikka jouluun onkin aikaa vielä vaikka ja kuinka kauan).

Ainoa jotenkuten kiva porraskuva 
Ennenkun talvi vie kaikki syksyn kauniin väriset lehdet mennessään, niin ehdin ottamaan edes yhden kuvan jostakin lehdestä, joka on vielä kivan värinen.



Kivaa loppupäivää just sulle, toivottavasti oli kivoja kuvia. :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia ja toi sun takki on kyllä niin ihana ♥ Täälläkin satoi viikonloppuna ensilumi, mutta yhtäkään kuvaa ei tallentunut kameraan, koska en kerennyt ottamaan yhtäkään kuvaa ennenkuin se suli pois :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Tosi kivaa, että sinnekin on lunta tullut. Harmi, kun et kuvia saanut, mutta toivottavasti se sataa pian takaisin, ja saat kivoja kuvia. :3

      Poista
  2. Kivat kuvat! Nuo lehdet näyttää kyllä näteiltä hennon lumipeitteen kanssa! Täälläkin on maassa tollanen hento ensilumi, mutta on sitä vähän enemmän kuin siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Omastakin mielestä noi lehdet on kivan näkösiä tuon lumen kanssa. Juu, monet mun kaverit, jotka asuu eri paikkakunalla on laittanu myös kuvia, kun sielä on lunta ja sitä on paljon enemmän kun täällä. Toivottavasti pian kuitenkin sataa enemmänkin, niin talven ystävä kun olen. :)

      Poista
  3. Oi ihanaa jos on satanut lunta nyt jo! <3 Upea takki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Nyt se on kyllä harmikseen sulanut jo aika lailla pois, mutta toivottavasti pian sataa lisää. Kiitos paljon! :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3