perjantai 1. syyskuuta 2017

Kun en jaksanut panostaa pukeutumiseeni...

... Niin iso huppari on sillon tärkeä osa pukeutumistani.

Pelokas katse
Tota kyseistä hupparia en oo käyttänyt varmaan vuoteen. En oo vaan tykännyt siitä yhtään, ja se on vaikuttanu jotenkin rumalta, ja ei oo sopinu mun tyyliin sitten yhtään. En sano, että se nyt sopisi, mutta koska aina ei vaan jaksa panostaa siihen miltä näyttää, varsinkaan kun joutuu kouluun menemään. Osaan nyt kyllä hyväksyä tuon kyseisen hupparin päälläni, ja se on jopa yks mun lemppareista, sen mukavuuden takia!


Noi hapsut on aika hauskat, mutta on ei oo oikein kivaa jos ne takertuu kaikkialle. :D

Hauska. :D

Tämmönen höpönlöpö postaus tälläkertaa. Toivottavasti oli edes vähän mieleisenne. :33

P.s kiitos hirveesti kaikille kommentoijille! Piristää päivää tosi paljon, kun saa positiivisia kommentteja, ja omia kokemuksia vaikka just siihen hiusten vaalennusprosessipostaukseen. :)

(Nämä kuva ovat siis vanhoja, siksi näin tummat hiukset, vaikka tällä hetkellä nää on paljon vaaleemmat latvoista. Näätte paremmin myöhemmin! :3)

I do not always think how to dress for school, and sometimes I just wear big hoodies and normal pants. 

2 kommenttia:

  1. Oho onpas erikoinen, mutta tosi hieno huppari! :) Mistä oot ostanu sen? Mä rakastan isoja huppareita ylikaiken! ♥ Meillä koulussa luokat on useimmiten tosi kylmiä, joten hupparit on sillon ihan parhaita, kun ne päällä on tosi lämmin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi on aika erikoinen kylläkin, varmaan sekin osa syynä siihen, etten aikasemmin siitä sen hirveämmin tykännytkään. :D Itseasiassa ton hupparin mä oon saanu, joten en tiedä mistä se on ostettu. :/ ja isot hupparit on tosi ihania, itekin rakastan ihan hirveesti! ❤️️

      Poista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3