tiistai 27. helmikuuta 2018

LOMA!!

Moikka kaikille! 

Kirjoittelen ihan innoissaan tätä postausta, koska loma! Tuolla Helsingin alueella loma oli viimeviikolla, mutta täällä Keski-Suomessa se on tämä viikko.

Mun lomalla ei todennäköisesti tapahdu kauheasti juttuja, paitsi yksi, josta en kerro tänne vielä. Älkää huoliko, saatte kuitenkin tietää sen ihan pian.

Aika tuntuu kuluvan silti aika nopeasti, sillä hetki sitten oltiin joululomilla, ja tässä näette vielä joululoman fiiliksiä. Palataan ajassa taaksepäin, palataan joulun aikaan hetkeksi..

Tein joulutorttuja ja pipareita 



Vietän tälläkin kertaa suurimman osan lomasta mun iskän luona, mutta viikonloppuna tuun taas takaisin tänne äidin luokse. Tänne on lomaviikonloppuna tulossa kolme mun kaveria Hipa, Kiia ja yksi, jonka nimeä en halua mainita tässä, koska en häneltä ole kysynyt lupaa siihen.

Piparimuotti, sokerikuorrutetta ja vielä yksi piparimuotti

Tein tosiaan vähän erilaisia torttuja sillon ennen jouluaattoa. Tein enkelin- koiran- ja tähden muotoisia.  Haluaisitteko muuten ensijouluna postausta siitä, että miten teen erilaisia torttuja?

Tein myös luumu- ja omena-kanelimarmeladista.


Meillä ei ollut, tai en ainakaan löytänyt pullasutia, joten pistin kananmunaa noihin vain haarukalla.


Kirjoittelin noihin sitten vähän Japaniksi jotakin. Onnistuin omasta mielestäni aika hyvin, koska jos miettii, niin ainakin mulle Japanin kirjoittaminen jo kynällä on aika vaikeaa, mutta olin silti positiivisesti yllättynyt, että sain noinkin hyvin kirjoitettua sokerikuorrutteella noihin pipareihin.

Kivaa lomaa kaikille keillä se on alkanut nyt! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3