tiistai 15. elokuuta 2017

Olenko pastel goth? + postauksen äänestämistä!

I love cute clothes and if they combine black, then it's a more wonderful combination.






En siis ole tekemässä tätä postausta Englanniksi, mutta hirveästi olisi kiinnostusta tehdä sellainen, mutta pidetään tää blogi nyt vielä ainakin ihan suomen kielisenä! :3

Olisin voinut muokata noita kuvia hieman, että noi taustat ei olis ollut niin tarkkoja mitä ne nyt on, mutta toivottavasti teitä ei haittaa noi kaikki sotkut tuolla taustalla. :D

En tiedä onko jotkut huomannut jo, että tykkään tosi paljon kaikkien pastellisien vaatteiden yhdistämistä mustaan. Oon kuitenkin huomannut sen, että kun valitsen vaatteita, niin saatan joskus valita vaatteen joka ei oo pastellinen eikä musta, eli vaikka olisinkin pastel goth, niin en ainakaan 100% ole.

Nyt pääsemme toiseen aiheeseen nimittäin tuossa blogin sivussa olevaan kyselyyn! Mun blogi siis ainakin yrittää olla kauneus/tyylipainotteinen, ja noista ideoista en oikein osaa valita, että millaisen postauksen olisin tekemässä. Tarvitsisin siis teidän apua siinä, joten äänestä omasta mielestä kiinnostavinta postausideaa! Tässä vielä vähän enemmän tuosta, että mitä nuo postaukset pitäisivät sisällään:

Meikkipostaus: tekisin postauksessa tietynlaisen meikin, ja näyttäisin kuvilla sen teille vaihe vaiheelta ja kertoisin samalla mitä teen!

Vaatepostaus: en keksinyt sille mitään parempaa nimeä, mutta tarkoitan tällä tavallaan niiku lookbookia, että laitan kuvia ja kerron jostain tietystä asusta, eli siis asukuvia ja tekstiä.

Kampauksia: tää on nyt aika yksinkertanen, eli näytän yhden tai useamman kampauksen.

Liity toki lukijaksi, jos mun blogi on mielestäsi kiinnostava! :3





4 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen tuo paita mikä sulla on ♥ Vastasinkin jo tuohon kyselyyn, mutta meikkipostaus olisi tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! ❤️️ ja juu, voisin meikkipostauksen toteuttaa! :)

      Poista
  2. Kiva postaus, ehkä eniten huomiota blogille saat laadukkailla hyvillä kuvilla -eli sotkut ei ehkä haittaa mutta ne asukuvat kivoilla taustoilla nostaisi tasoa :) Hyvät tekstit!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, seuraavissa asukuvissa on parempi tausta, sen voin sanoa. Näissä en sitä niin tarkemmin ajatellu. Kiitos vielä kommentistasi! :3

      Poista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3