maanantai 27. huhtikuuta 2020

KUULUMISIA

Moi!

Super pitkä tauko tässä nyt ainakin on ollut, niin YouTubessa kuin myös täällä. Yks vanha video mulla on editoituna, joka olis julkaisua vaille valmis, mutta mietin kannattaako vanhaa videota julkaista. Ehkä mä sen jossain vaiheessa. Nyt olis kuitenkin aika pienille kuulumisille, ja tosiaan tekstin muodossa. YouTubeen en oikein pysty nyt mitään kuvaamaan, koska hakusessa olis uusi editointiohjelma (ilmainen!!), mutta en ole tähän asiaan nyt vielä edes niin perehtynyt.

2019 Kalajoki
Viime syksyllä alkaneiden opiskelujen vuoksi en ole läppärille päässyt, että olisin voinut edes harkita postauksien kirjoittamista. Sama syy kanssa videoiden tekemiseen, koska kamerasta pitää aina saada videoklipit aika nopeaan pois, koska muistikortissa ei oo tilaa niin hirveesti, ja samoten editointi. Puhelimessa on huononpi kuvanlaatu, joten sitä en ole myöskään miettinyt. Joulun aikaan olin äidin luona käymässä, mutta postauksen kirjoittaminen _unohtui_ vaikka sitä mietin. Tässä kuitenkin ollaan nyt kertomassa varmaan puolen vuoden kuulumisia yhdellä kertaa! Äläkä huoli, teen tästä postauksesta mahdollisimman lyhkäsen kuitenkin, tuskin kukaan jaksaa mitään romaania alkaa lukemaan!Syksyllä tosin alkoi opiskelut, muutin Helsinkiin ja tällähetkellä asun solukämpässä kahden muun tytön kanssa. Kämpän hakeminen oli kauheeta säätämistä, jonka takia mun opiskelut alkoi vasta syyskuussa, mutta alkoi kuitenkin ja olipahan pidennetty kesäloma! Ilmeisesti nyttenkin on pidennetty kesäloma, koska koronan takia koulut on kiinni. Luulen, että tää lomailu tulee kuitenkin kostautumaan, vaikka kuinka tässä etäopiskellaankin. En vaan opi tässä yhtään mitään, ja mulla oli koulussa menossa hiusten leikkausta, jota en voi opiskella kotona, vaan aina pitää olla opettajan valvovan silmän alla, sillä jos mulle sanottais joku leikkaus mikä pitäis tehdä, niin voi olla että netistä pystyis ohjeita katsomaan ja oppimaan, mutta varmempaa se on ihan koulussa ja meille on sanottu että ei saada kampauspäiden hiuksia leikata tavallaan yksin. Tosin, mulla ei oo edes saksia mukana kotona.


Jotkut lukijat ei varmaan tiedä myöskään siitä, että seurustelen, vaikka oon viime keväästä asti kyseisen ihmisen kanssa seurustellut. En vaan ollut kertonut siitä mun vanhemmille, joista toinen lukee mun blogia.

Ehkä tässä oli kaikki mitä tässä on tapahtunut, täytyy katsoa jos alkaisin tekemään YouTubeen taas videoita, tykkään siitä kuitenkin aika paljon vaikka myös kirjoittaminen on kivaa. Tosin bloggaamisessa yhdistyisi kirjoittaminen ja valokuvaaminen, joista molemmista tykkään! Ideoiden puutetta kuitenkin on molemmista, kirjoittamisesta ja videoiden tekemisestä. Aina saa kertoa ehdotuksia! Kivaa päivää just sulle, joka luet tätä <3

2 kommenttia:

  1. Kivaa, että säkin teit paluun blogimaailmaan! :) Mäkin kirjoitin eilen pitkästä aikaa postauksen ja tuntui kyllä ihanalta päästä taas kirjoittamaan. Noista sun opinnoista olisi tosi kiva kuulla vähän tarkemmin, varsinkin näin ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen, joten ois kiva jos tekisit jonkun postauksen siihen liittyen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan tosi myöhässä, mutta pistän tän korvan taakse ja tää olis tosi kiva toteuttaa! :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3