tiistai 12. helmikuuta 2019

UUSI VUOSI, UUSI MINÄ - VAI EIKÖ?

Moi.

Anteeksi tää kauheen rasvanen iho.. :O

Motivaation ja inspiksen puutteestahan tää hiljaiselo johtuu, mutta kirjoitellaanpa nyt kun kerta sille tuulelle satuttiin! Tällä kertaa myös jonkinsortin aiheen kanssa, vaikka tästä aiheesta olis pitänyt kirjottaa aikapäiviä sitten, jos koskaan on meinannut. Noh, pikkuvikoja.

Nyt ylipäänsä haluan kysyä; onko teillä kaikilla alkanut uusi vuosi hyvin? Toivottavasti on. Itellä alko keskivertosesti, jos näin voi sanoa. Nyt elellään vuotta 2019, ja yhteishaku senkun lähestyy. Kauheeta aatella, että kohta sitä ollaan menossa jo jonnekin päin Suomea, koska opiskelupaikka eri paikkakunnalla missä ite asun. Kerron vaikka seuraavassa postauksessa (millon ikinä se tänne sattukaan ilmaantumaan..), että mitkä on oikein ne syyt jotka sai mut valittemaan Helsingin ekaksi jatko-opintopaikaksi tai kaupungiksi jossa ne opinnot haluan suorittaa.


Tossa jokunen viikko sitten julkaisin tubeenkin uuden videon, mutta muuten olen ollut aika hiljainen näissä someissa. Instagram on mulle ainoo sellanen, jonne oikeesti postaan aika useasti ja jälleen mentiin puheenaiheestakin ihan eri juttuun. Mennään takas alotukseen. :D

Monet aina sanoo, että niillä alkaa tavallaan uusi elämä, kun vuosi vaihtuu. Tai uusi vuosi tuo tavallaan sellasta inspiraatiota elämään, koska sä voit alottaa sun elämän periaatteessa alusta. Jos sulla on joku suunnitelma, se voi olla melkein mikä tahansa, mutta sulla on monesti homma suistunut raiteilta ja oot palannu lähtöpisteeseen tai luovuttanut koko asian suhteen, niin uusi vuosi on sulle oikein hyvä tilaisuus kokeilla vielä! Kannattaa unelmoida asioita, jos haluat toteuttaa ne, kirjoita vaihe vaiheelta ylös ne asiat miten saat sun unelman saavutettua. Jos sä yrität laihduttaa, ja sulle tuleekin takapakkia, älä missään nimessä lannistu, vaan jatka sitä hommaa! Takapakki kuuluu elämään, ja pian ootkin jo siinä painossa mihin oot aina tähdännyt.

31.12.2017
Mulla oli 2017 ja 2018 tavoitteena saada platinablondit hiukset. Tossa yläpuolella on kuva mun hiuksista uutena vuotena 2017 ja nuo kaksi ensimmäistä on nykyhetkeä. Tää oli muutenkin aika helppo tavoite, mutta nyt ollaan aika platinablondeja. Juurikasvu toki tulee aina ja tuolla takaraivossa on mulla kohtia jotka kaipais ehkä hieman vaalennusta, koska en ole osunut jokaiseen kohtaan ilmeisesti sillä vaalennusaineella. Oon kampaajaa miettinyt, mutta voisin varmaan opiskelujen ohella jotain näille tehdä! 

Haluaisin tehdä myös kyselyn tonne kulmaan, mutta en enää löydä sitä bloggerin asetuksista tai mistään mistä sen ennen löysin, joten en tee kyselyä. Toivottavasti kirjoittelen taas pian, see you next time :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3