tiistai 19. syyskuuta 2017

5 asiaa joilla saat itsesi iloisemmaksi surullisina aikoina

Moi.

Mietin hetken, että millaista postausta sitä seuraavaksi kirjoittelisi, kunnes tässä musiikkia kuunnellessani ajattelin, että tämmösen voisi toteuttaa. Täytyy myös sanoa, että ihan jokainen asia ei voi just sulla toimia, eikä välttämättä mullakaan joka tilanteessa, mutta haluan kuitenkin kertoa näistä täällä. :) ja tää on tosiaan vähän tai aika paljonkin erilaisempi postaus, mitä mä tähän mennessä olen kirjoittanut, mutta toivottavasti jollekin on tästä ees vähää apua. :)

1. Iloisen musiikin kuunteleminen



Mä oon Elämä Lapselle - konsertin jälkeen alkanut kuuntelemaan Antti Tuiskua taas oikein urakalla. Mun mielestä Antilla on ainakin tosi paljon voimaa antavia biisejä, ja sellasia jotka saa oikeesti hyvälle tuulelle. Toki myös monella muullakin artistilla on hyviä ja iloiseksi saavia biisejä, mutta Antti Tuisku on mulle ykkönen. 




2. Lenkille meneminen

Pistä sun lenkkeilyvaatteet päälle, ja lähde lenkille. Siihen mukaan vielä toi edellinen kohta, koska hyvä musiikki on parasta myös silloin kun olet lenkillä.




3. Juttele ystäville

Voit vaikka soittaa, jos et jaksa viesteillä kirjoitella. Kaverit osaa aina lohduttaa ja kuunnella, jos on huolia ja murheita, tai jos vaikka muuten vaan on surullinen fiilis.

4. Ajattele sun tavotteita tai tulevaisuuden iloisia juttuja

Jos et ole vielä missään töissä, ajattele mitä sellaista haluaisit tehdä työksesi, jota sä rakastaisit tosi paljon, tai jos sulla on tapahtumassa joku tosi kiva juttu vaikka viikon päästä, niin ajattele sitä. Se yleensä saa mielen paremmaksi. 

5. Nuku

Tää saattaa ehkä olla enemmänkin tunteiden karkuun juoksemista, mutta yleensä unessa sä et muista/tiedä sitä surua, ellet sitten näe jotakin unta, jossa tapahtuu jotakin surullista. Voi myös olla, että sitten kun sä heräät, niin mieli saattaa olla parempi. 

Ennenkaikkea, niillä surullisilla hetkillä muista, ettet ole todellakaan yksin ja kaikki asiat järjestyy, aivan varmasti! ❤️️

4 kommenttia:

  1. Antin musiikki toimii kyllä mullekin silloin kun oon vähän huonolla päällä! :) Antti on niin ihana persoona ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että täällä on muitakin, jotka tuntee samoin. ❤️️ oot niin oikeessa. :3

      Poista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3