perjantai 11. elokuuta 2017

Kalajoki 2017


Kesä on jo suurimmaksi osaksi loppuun taputeltu. Nyt kuitenkin haluan viimeistään tehdä postauksen mun kesäreissusta Kalajoella. Käyn siis joka kesä mun perheen kanssa Kalajoella. Siitä on meille tullu semmonen perinne. Kuvia mulla ei kyllä oo ku siitä merestä, ja nekin saattaa olla aika huonoja, koska kameran valotus heitteli, tai okei, en osannu säätää sitä vaan hyväks joten kuvat saattaa olla pimeitä, vaikka todellisuudessa sielä oli tuolloin paljon kirkkaampaa. Pahoittelen!

Kalajoella me oltiin yhteensä kolme yötä. Me lähettiin sinne sunnuntaina, ja tultiin takasin keskiviikkona. Me toivottiin sinne aurinkoista säätä, mutta sunnuntaina sato se koko loppupäivä ja ilmeisesti yökin vaan vettä. Onneksi ma-ti-ke oli aurinkoista. En kuitenkaan meressä käynyt uimassa, koska mereltä tuuli niin paljon, että auringon paisteessakin paleli, jos oli T-paidalla sielä.


Valostus on suurimmaks osaks sen takia näin pimee, koska yritin saada taivaan värejä enemmän esille.





Juu, yritin saada aalloista kivoja kuvia, mutta eipä tuo kamera siihen pystynyt

Vähän pimeempiä kuvia..






Jos joku vielä täällä postauksen lopussa ajattelee, että missä se Kalajoki oikein on, niin tässä on netistä löydetty kartta, jossa se paikka näkyy:


Karttaan myös linkki: tässä

Seuraa myös mun blogia bloglovinissa!

4 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kivan oloinen blogi :) Meidänkin perheellä on tapana käydä vähintään kerran vuodessa Kalajoella. Tosin mä en oo nyt pariin vuoteen ollut heidän mukanaan, vaan jäänyt yksin kotiin siksi aikaa :D

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ihanaa et kommentoit, ja Kalajoella on kyllä ihana käydä. :3

      Poista
  2. Mä en ole koskaan käynyt Kalajoella, mutta se näyttää upealta paikalta! Olisikin kivaa tehdä enemmän kotimaanmatkailua, koska Suomessa riittää hienoja paikkoja. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Kalajoki on tosi upea paikka! Rakastan eniten auringonlaskuja meren rannassa, tosi kauniin näköinen aina. :3 Suosittelen ihmeessä käymään, jos vain mahdollisuuksia on! :) Kiitos myös kommentistasi, ja käyn katsomassa blogisi. :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3