tiistai 6. helmikuuta 2018

Paluu keikkaviikonloppuun!

Moi kaikille! 

Tässä sitä olisi, paluu keikkaviikonloppuun, jossa näytän loput kuvat mitä mulle jäi ylitse edellisestä postauksesta. Älkää huoliko, tää ei jää tylsäksi kuvapostaukseksi, vaan kerron joitain juttujakin tässä postauksessa.


Tosiaan, siitä bändistä josta mainitsin siinä edellisessä postauksessa, niin aloin seuraamaan sitä Instagramissa ja se alkoi seuraamaan mua takaisin! Huomasin kylläkin, että se seurasi aika monia tyyppejä ja suurinosa oli varmaankin just niitä, ketkä oli heidän bändi-instaa alkanut seuraamaan, mutta mun kaveria se bändi-insta ei alkanut seuraamaan, joten ei he ilmeisesti ihan kaikkia alakaan seuraamaan.


Tässä viikkoja sitten meille kotiutui myös uusi perheenjäsen, josta tulee (myös!) myöhemmin postausta! Sille ihanalle karvapallolle löytyy tosi hauska ja jännä juttu,  jonka itseasiassa minä koin edellisenä päivänä, kun tämän myynti-ilmoituksen huomasin.


Hopea glitteri highlightina on ihan paras! Tietysti siihen omasta mielestäni sopii ihan mikä vain, mutta meillä oli ainakin tuota hopeaa ja se oli minusta tosi kivan näköinen.



Näytän joltain kananmunapäältä. :D

Tosiaan, mun meikki oli tuolla muuten sama, kun mistä olen aiemmin tehnyt postausta, mutta lisäsin vain tuota glitteriä. Glitteriä pystyy kiinnittämään vaikka ja millä, mutta me laitettiin sitä kiinni ripsiliimalla. :D Ainakin pysyi kiinni hyvin, mutta oli myös kiva irroitella sitä sitten meikkejä pestessä. Tämmöstä tänään.

Menikö teidän viikonloppu hyvin? :) 

4 kommenttia:

  1. Hei! Saako udella, mikä bändi kyseessä?:)

    VastaaPoista
  2. Tottakai saa! :) Bändin nimi on Save. :)

    VastaaPoista
  3. Save on kyllä tosi hyvä bändi! :) Festareille ja ylipäänsä kaikkiin konsertteihin on niin parasta laittaa glitteriä :D Ja sulle sopii toi glitteri tosi hyvin ♥

    VastaaPoista
  4. Se on! Joo, siis itekki tykkään pistää glitteriä festareille ja kiitoss ❤

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3