perjantai 16. helmikuuta 2018

Matka tulevaan kotikaupunkiin

Tai, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin Helsinki on mun tuleva kotikaupunki. Kamalasti houkuttaisi hakea sinne opiskelemaan peruskoulun jälkeen ihan vain sen kaupungin kauneuden takia, ja muutenkin aatelkaa nyt opiskella Helsingissä! Ymmärrän kyllä sen, että kaikki eivät ajattele Helsingistä samalla tavalla kuin minä, mutta tiedän joidenkin myös haluavan Helsinkiin!

Kävimme tosiaan eilen luokan kanssa päivä reissulla Helsingissä. Tässä siis postaus siitä tavallaan Myday-muodossa!

5.01 - Heräsin, koska oli pakko ehtiä tekemään kaikki mitä piti ja meidän lähtö Helsinkiin oli paljon aikaisemmin mitä se yleensä on, kun aamulla kouluun menisi.

5.20 - Lopetin aamuisen puhelimellani olon, ja menin tekemään aamuaskareita.

(psst, tässäkin postauksessa joitakin ikivanhoja kuvia!)

5.30 - Aloin meikkaamaan ja tein mun yleisimmän meikin, jonka teen aina kun jaksan panostaa, eli toisin sanoen full makeup.




5.58 - Vaihdoin nopeasti vaatteet ja pakkasin laukkuun tarvittavat tavarat.

6.10 - Lähdin kävelemään kohti koulua.

Niinkuin aina, menin myös eilen Kiian kanssa samaa matkaa kouluun. Jäätiin hetkeksi siihen pihaan sitten odottamaan, että Hipa tulisi paikalle ja pian hän saapuikin.

6.30 - (Ainakin noin tuohon aikaan) olimme koululla, ja odotimme loppujen saapumista paikalle. Siellä oli siis jo odottamassa muitakin, kuin me.

6.45 - Bussi lähti kohti Helsinkiä, ja tuohon aikaan piti viimeistään olla koululla paikalla, koska muuten olisi myöhästynyt.

Mun kameralla ei saa mitenkään "amazing moon" -kuvia, mutta jonkinlainen tää kuitenkin on
9-10.00 - Pysähdyttiin meidän ensimmäisellä taukopaikalla. En muista tarkalleen mihin aikaan, mutta noin suurinpiirtein noihin aikoihin.

11.01 - Olimme Töölössä.

11.13 - Päästiin itse teatteriin, joka oli siis Helsingin Kaupunginteatteri.

13.00 - Näytelmä alkoi.

Me menimme Helsinkiin katsomaan luokan kanssa Myrskyluodon Maija -nimistä näytelmää, ja sinne tuli Suomesta aika monia 8. luokkalaisia meidän lisäksi. Se näytelmä kesti melkein kolme tuntia ja siinä puolentoista tunnin kohdalla oli pieni tauko.



16.18 - Lähdettiin ajelemaan kohti koulua.

Pakko muuten sanoa tuosta tulomatkasta, että oli niin ihanaa, että voitiin kiertää Helsingin keskustan läpi, koska en ole sitä kauhean montaa kertaa nähnyt ja se oli varmaan tähän mennessä paras Helsinkireissu koko mun elämän aikana.

Käytiin johonkin aikaan jossakin syömässä, joka tais olla aika siinä alussa kun lähdettiin Helsingistä, mutta en muista tarkkaa aikaa.

16.36 - Pysähdytiin viimeisen kerran sen matkan aikana nesteellä.

20.33 - Oltiin vihdoin takaisin täällä mun kotikaupungissa, tai olisin voinut jäädä Helsinkiin, mutta koska oli hirveä väsy, niin oli mukavaa vain mennä nukkumaan.


Oli pohjimmiltaan ihana reissu, ja tällaisia kaipaan mun elämään lisää! <3

Sanon myös sen, että tiistaina ei tule postausta, koska mulla on kouluhommia sen verran, että en saa oikein aikaa postauksen kirjoittamiseen, ja haluan panostaa tällä kertaa kouluun, joten tiistaina minusta ei kuulu, mutta viikon päästä toivon mukaan olen taas täällä kirjoittelemassa.

Mitäs teidän perjantaihin kuuluu? Mitä meinasit tehdä viikonloppuna? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit on tervetuleita! Otan vastaan myös rakentavaa palautetta! :3